Heartbeat baby tak ada

Hi mommies . Tadi sy ke KKIA utk first checkup,bila doc scan tp doc tak nampak heartbeat baby..Lama doc tenung mesin scan tu,doc pun mula la bgtau dia tak nmpk dan tak dgr heartbeat baby..sy pun tnya selalunya kalau usia kandungan 9mggu ni dh nmpk heartbeat ke doc..doc pun ckap selalunya ada..doc ckap lg,tkpa lg 2mggu dtg balik utk repeat scan..mybe utk sedapkan hati sy..sy nak tnya pendapat mommies semua,normal ka 9weeks belum nmpk heartbeat? Sy sedih sgt skrg🥺..balik dr kkia terus fikir apa yg trjadi..lmbt betul nk tggu lg 2mggu #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Balas

hi mommy saya tgk birthclub mommy October 2022, pregnant kalini anak seterusnya ke?

1mo ago

tak jarak dkt sgt pun doc ckap..sbb due date tahun dpn bkn tahun ni..so ank dh lebih 2 tahun..masa scan bby ok ja.. heartbeat ja belum nmpak