Mengandung semula selepas sebulan keguguran

Hi mommies semua.. Sy nak tanya ada tak yg selepas sebulan keguguran terus naik 2line semula x sempat period.. Sy gugur 20 mac hari tu.. Awl 3hari puasa sy ada cek upt negative.. 30 april sy cek upt naik 2line.. Ada tak mommies2 yg macam tu? Kalau ade boleh kongsikan ape yg perlu buat seterusnya.. Sy kiranya anak pertama kandungan kedua selpas keguguran.. N bila da dapat tahu positive mommies puasa tak?

2 Balas

klu sy, sebaiknya xperlu puasa sb 1st trimester ni baby bru nak membesar dan perlukan nutrisi yg byk utk develop...nt klu puasa tkt nutrisi dan pemakanan yg perlu utk baby dah berkurangan...tu pendapat sy lah...tp klu sis rsa sis blh thn utk puasa terpulang..