Positive atau tidak?

Sy nk tanye pg td sy buat scan perut ade kantung tp bila cek upt negatif tu mksudnye ape tu??? Positive ke negative...perlu ke sy cek upt lg?

5 Balas

Kalau ade kantung..in shaa Allah ade tu.. week by week klu ade progress, janin ngan heartbeat boleh dikesan. Mcm sy mase pregnant 5 week, doc scan atas bawah tak nampak kantung. Upt pon weak positif. Doc soh dtg lagi 2 mggu. Lpas bleeding.. terus period.. thun lpas punya citer .

3y ago

lepas bleeding & period tu sis still pregnant ka?

Same mcm sy..Ade kantung tp check negatif..tp Sy check sndiri kt rmh tiap2 Hari positif je..pelik gak fikir..nt doc Suh repeat scan lg lepas hbs perintah berkurung ni ..takut lak nak g hospital slalu

Sma la mcm sy skrg ni. Khamis ni repeat scan lg.. btul2 down dibuatnya😭

3y ago

upt awak masih -ve lgi ke..?

Try check upt and scan lagi 2 minggu

Scan lg 2 minggu