mengandung selepas keguguran..

hello mom...sy bru keguguran 9.11 lalu..pegi klinik 20 nov..doc cek upt -...smlm sy cek upt n upt up 2 line..sy risau adakah sy terlalu awal mengandung

4 Balas

Alhamdulillah tahniah sis.. Cpt lekat.. Alhamdulillah.. Sy gugur awal bln 10 sampai skg bln rezeki lg... 3minggu bpantang hujung bln 10 period seminggu.. bln 11 period ... Bln ni masih menunggu berita😂😂 doakan sy ada rezeki hamil balik😊 amin

Aritu sy miscarriage bulan 9...bulan 10 positive balik tanpa dtg period lepas miscarriage... Skrg baby dah 10 weeks... InsyaAllah kalau rezeki cpt lekat smula...

klu rahim kuat ngandung awl xda mslh sis.. sy lepas sebulan ggur nxt cycle lekat daa.. syukur ank xda apa²..

Sy keguguran bulan 8..dan bulan ni da upt +ve..dr kata bole je nak mgandung semula..