Hamil semula selepas keguguran

Hai monies 9/8/2019 sy keguguran 3bulan...sy mengandung kantung kosong 12/9/2019 period pertama selepas keguguran Smpai skrg sy x dtg period. Dah lewat Dlm 6 hari..rasa siptom mengandung tu mcm Ada...tp belum buat UPT... Soalan sy:1.normal@x selepas gugur x sampai sebulan mengandung semula..

16 Balas

Sy lah tu...ckp sebulan keguguran hujung bln 2 tu...msk bln 4...sy pregnant balik...skrg dah nk masuk 8 bln...awal² nurse bising jgk...tp sbb niat hati tu mmg nak sgt dpt baby thn ni... alhamdulillah Allah bg rezeki awal...doakn kandungan sy ok...x sabar tggu bln 12 ni

5y ago

Sma la sis, sya pn ggu bln 2 ari tu skang nk msuk 8 bln da, due 12.

sy pon kguguran 8/9 ,kandungan dkt 7mnggu, kantung kluar sndiri, 15/10 period sy delay dh dkt 2mnggu, bile check upt + ,alhamdulillah, stahun lebih ttc, tk sngka lekat balik .

Sy mcm sis jgk. Misscarriage mase 12 weeks, pastu dlm tempoh 1 month cm tu sy pregnant balik. Skrang alhamdulilah anak da 1 years 3month..

Normal sis, InsyaAllah. Same w me saya keguguran baru 6minggu lps sebulan lekat alhamdulillah 😇

Sy penah mgandung sebulan lepas gugur atas sbb yg sama.. Ank dh 7thn.. Semoga puan dipermudahkan..

Klo sye gugur 1thun lalu, selpas tu mengandung lagi skrg usia kandungan sye nak masUk 11 minggu

Rsnya tunggu dulu.jumpa doktor, nanti doktor akan bg date lain tuk cek dan scan tgk blk

Normal sis,sy pon penah keguguran,xsampai sebulan lekat balik,now ank dh 3thun...

Normal sis. Be positive.. sy gugur Feb.. March first period.. April preggy ❤

kalau dh gugur ,, rahim kite dh nipis ,,memang xkene tahan wad ye ?