Keguguran 1 bulan lepas

Hallo momy sy nak tnya sy ada cek upt pkai clearbue yg tambah tolah tu..mom's tengok positive ker??selpas 2 hari sy jga test pkai clearblue dpt result yg sama..tpi bila pkaii upt brand Dip & Tell dan brand Watson negative pulak??kemungkinan sy pregnant betul² kerr??😊jngan kecam first time pkai clearblue tq yg sdah menjawab🤗

Keguguran 1 bulan lepas
3 Balas

Sy xpernah guna clear blue y ni.. Biasa gune y digital y terus kluar berapa week tu.. InsyaAllah ade rezeki kot ni wak.. Sy tahun lps mcm tu juga keguguran, sebulan lepas tu lekat semula. Alhamdulillah sampai la skrg🤗insyaAllah kita doa baik2 ye

mungkin boleh try confirmkn , tapi kebiasaannya lepas keguguran dlm tempoh sebulan hormon masih belum stabil. jadi kalau buat upt kebiasaannya akan positif.

1y ago

doctor masa cuci tuu mmng clear and lepas 2 minggu hari tuu sy ada cek tpi negative..

In shaa Allah ada tu.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis di dunia dan akhirat 💞.. Take care & have a good rest