Hamil lagi selepas sebulan keguguran.

Hi mommies, sy miscarriage 30/5 . Hrini 30/7 test upt positive. Ada tak mcm saya? #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

3 Balas

Ya Allah sama tarikh gugur dgn saya 30/5 🥹🥹 Kenangan 💔 Saya pun tgh demam ni. Period lagi 6 hari. Belum cek upt. Tahniah awak. Masih baru tu. Jaga diri baik2 ye 💞 Sending hugs!

2mo ago

inshaAllah terima kasih sis🩷. Sy period lagi 2hari, Sy pun demam jgk mula2. lepastu sakit breast. saje test hrini tgk positive . Sis nanti buat upt info yeee. mane tahu kita gengg

Saya gugur 24/5. Upt positive 24/7 alhamdulillah. Doa sangat2 pregnancy kali ni semuanya ok inshaAllah. Tahniah awak! Take care ya

1mo ago

ehh sama laaaa. aminnnn tahniah dekat awk jgkk. smoge baby kita selamat Dan sihat smpai Lahir. ☺

Alhamdulilah sama lah kita, doakan kandungan kita kali ni baik2 je

1mo ago

aminnn. smoge baby kita kuat 💪