muka breakout

Mommies semua muka breakout tak time preggy? Muka saya breakout agak teruk. Timbul besar besar pulak tu. Hehe takpelah as long as baby sihat

26 Balas

Saya pun sama. Stress tengok muka. Tapi sabar jela. Janji baby sihat. Orang cakap nanti lepas bersalin muka elok sendiri

Saya kat dahi penuh jerawat. Habis morning sickness, muka pulak breakout 😭 ni dah 30w still juga teruk muka.

Sama sis.. Kulit saya jadi kering, naik jerawat pasir n blackhead byk.. Kdng2 jerawat lg2 bawah dagu..

5y ago

Same

Sy mase mula2 mngdung jee muka breakout tp skrng dh mngdung 38weeks alhamdullilah dh okay

Sama la.. Dia naik beratur..kat dagu kat dahi.. Sabar je la.. 😅

Sy naik satu bdn ruam2...elok lpas b’salin hilang slow2...huhu

Saya muka tak breakout, tapi kawasan perut berjerawat. Hehehe

Saya pun cmtu..kering n mengelupas kulit muka

Sme lh..Sye pon naik jerwat trok at pipi..pastu brpasir

Saya pun maybe hormon kita tp doktor cakap normal.