Breakout teruk

Mommy mommy ada tak yg time preggy ni muka dia breakout? Mommies semua guna skincare apa ye untuk naikkan balik keyakinan diri ni? Muka saya teruk betul keluar semua segala parut dulu 🥺

3 Balas

sama la. sy muka breakout byk jerawat n tak tau la knp kulit makin gelap since pregnant. sy tanya mak2 dorg kata pembawakan n biasanye lps bersalin breakout semua tu akn beransur pulih. sy pon +ve aje la, maybe mmg pembawakb ank n lps bersalin kulit akn jd lawa kot 🤣

Saya pun muka breakout teruk , sblm pregnant muka 1 bintik pun tak dak, dh pakai mcm2 tetap tak jd apa , redha jala tggu sampai baby lahir harap2 hlg la segala yg naik kt muka

tak pakai apa2 awk. mmg org tegur muka kusam, parut.... haritu ada beli scrub plant based..lagi teruk jerawat naik. so decide utk stop smpai bsalin