BREAKOUT(JERAWAT)

Ada tak kat sini yg muka breakout time preggy😅 share tips sat😥#bantusharing

7 Balas

time preggy kulit mmg sensitif..mommy boleh cuba Skeenz balm Tasneem Naturel selamat pakai utk NB baby juga untuk bayi kulit sensitif. boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/balmTN

sy pun mmg dri sblm preggy mmg dah sng naik jerawat, bila preggy tu sama jgk....so sy pkai bedak sejuk ja...lps brapa hari kecut, pastu naik yg lain pulak

sy sblm nie jerawat gak tp bile pregnant lagi bertambah maharaja lela mr.j nie naik.. smpai ke badan skali dye naik..😂

sama lah kite huhu. x konfiden keluar jumpe org. saya satu muka keluar jerawat kecik2 tu. buntu juga nak buat mcm mana..

In the end SK II yg tlg surutkan breakouts sya.. Truk btl breakouts msa preggy.. Last smp 5 months

saya stop semua skincare, alhamdulillah okay 😅

saya pun