Macam mana suami sewaktu si ibu menyusukan (breastfeeding) anak?

Hi mommies semua 🥰 Haah min nak tanya ni... Sepanjang perjalanan ibu menyusukan anak (breastfeeding), ada atau tidak suami mommy bantu mommies?🤔 Dalam banyak-banyak situasi di bawah, situasi yang mana satu yang suami mommy kerap bantu ya😍 Mesti terasa disayangi dan dihargai kan bila suami dapat bantu kita💖

Macam mana suami sewaktu si ibu menyusukan (breastfeeding) anak?
17 Balas

alhamdulillah.. smua yg d senaraikan d gmbar husben buatkan... ❤❤

Mmg ada tp tulah yg buat stress mertua yg menyebok🙄

yes. semua suami bole buat. boleh tolong. Alhamdulillah

Alhamdulillah semua. tp kena minta tolong. ehehe

Satu pun takde. Geti buat anak je

Tidak semua 😂

tidak

tiada satu pun

Semua