Mommies selalu kalau tidur yang mana satu?

Selamat pagi semua lovely mommies🥰 Haah kalau mommies sekarang yang mana satu ya bab ni?😴 Kalau bab tidur memang sangat sinonim dengan ibu yang menyusukan atau ibu yang hamil. Tapi min lepas kahwin memang mudah sangat rasa nak tidur😆

Mommies selalu kalau tidur yang mana satu?
38 Balas

tido ringan..xsempat tdo mati..😂😂😂tw2 kang terasa ank beralih dekat celah ketiak..nti dia langgar mak ea tdo dkt kepala plak..lepas tu langgar kaki...n sangkut kaki dkt perut..mmg xdan nk tido lena sgt2 n tdo mati😆😆😂😂✌

tidur ringan.. kcuali tlmpau pnt kompom tidur mati bom mletup pin tkkn bgn🤣🤣

tidur ringan sbb ank ramai susah nk tidur mati😂😂

Jenis cepat tersedar klw baby nangis

Tidur ringan #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tido ringan tapi kdg2 tido mati..huhu

Both. Depends on the situation 😅

Bergantung pada keadaan 🤭

hihim tidur mati kot. 🤣

Tido ringan