Mana satu yang paling kerap ya?

Hi mommies semua🤗 Waktu mommy mengandungkan, rajin tak suami membantu mommy ya?😆 Mesti ada suami yang baik sangat bantu mommykan sepanjang mengandung tu😍 Jom kongsikan di bahagian komen😘

Mana satu yang paling kerap ya?
308 Balas

ABCF - yg ni mmg husband yg slalu tlg buat dri b4 sy prgnt..strt prgnt mmg husband je yg buat..😊 D - mmg x buat sbb sy & husband pkai tshirt biasa je & sy slesa pkai tdung sarung je time prgnt ni..🤗 E - kdg2 husband tlg..🤭 . I Love My Husband 🥰

Semua dia buat, ambil alih tugas slps habis keje. Itu pun Mana yg sempat la. Kalo penat esk sambung lg. Masa alahan truk mg dia buat semua tugas sya sbg "houseban". Skg sya buat APA yg mampu.

A,C,D,E dan F......sebenrnye suami pndai semua krja rmh....msak pon pndai....tp kdg2 sje dye tlg sya msak.bcause dye pent krja diluar sna....alhamdulillah sya syg suami sya

Alhamdulillah rezeki dapat suami rajin, sepanjang prgnt semua suami buat kecuali masak, kadang beli kadang kite masak sbb tahu suami rindu masakan isteri....

BEF tu pun sekadar membantu sikit2 kalau nmpk saya masak dy akn basuh pinggn. Kalau saya buat breakfst dy akn kemas bilik tidur. Mcm tu la☺️

bertuah lah dapat suami mcm kat atas tu semua, kalau nak basuh baju xade ye pei dobi tahu² dh kering,malas masak beli je,suami aden xtahu masak😂😂

Alhamdulillah... xperlu tunggu preggy, semua suami sll tlg buat... kdg tgh masak kat dpr, die sibuk kat dpn sapu sampah, mop lantai, vacum semua...

Alhamdulillah... Sangat membantu.. Walau pun balik kerja... Kadang saye tengah tido.. Sedar2 suami tgah picit kan kaki.. Syukur pada Allah..

semua di atas, yeaaaaa❤ jom join grup telegram happy pregnant & breastfeeding moms https://t.me/joinchat/MMMDzBnTTykE0M2bERV6NQ

A E F sb xpndai masak.tp brg basah dye tlg basuhkn.toilet sy basuh....bju keje xyah gosok sb pkai t-shirt je....😁😁😁