Kulit perut atas sebelah kanan pedih

Hi mommies, saya week 30. Ada sesiapa Same situation dgn saya x? I rasa pedih kat kulit luar perut bahagian atas kanan. Doktor cakap sbb kepala baby kat atas sbb tu rasa x selesa. Ada sesiapa feel mcm ni ke?

2 Balas

Sy pnh tanya doc ttg tu, doc kata x boleh nk buat apa sbb rahim dh tggi sgt & menegang.. mcm sy baby dh pusing masa 28w, so punggung bby mmg suka park kt situ.. kalau dia park blah kiri, kiri lah sakitnya.. dh bersalin nnt bru hilang sakit..

Sy pula bahagian bawah sebelah kanan. Pedih2. Kepala baby mmg kat kawasan yg sakit tu. 34w

5y ago

Owh thank you sis, i tgh tunggu baby head turun bawah. Mmg x selesa rasa pedih ni. Kena kain baju kat perut put rasa pedih