Posisi bayi sebelah kanan perut

Hai mommy, ada x macam sy, sy 35w baby mmg sebelah kanan perut aje posisi tubuhnya..kalau dia gerak pun perut kanan jela yg gerak😌..kiri cuma rasa tgn dia(sbb scan mmg tgn sbelah dia je kat kiri, lagi sebelah kat kanan..doktor kata normal aje, sbb sy mmg byk tidur sebelah kiri😁..ad x mommy2 sama macam sy #anakfirst

2 Balas

sme lh sye dh 37wk 3hri tdu sebelah kiri jdi beby pown ikut heheh

3y ago

klau tdur sbelah kanan sbb sya slesa tdur sbelah kanan je asal tdur sbelah kiri sakit pinggang ada ka tu baby prempuan😅🤣

sy mcm awk