KULIT RASA PEDIH

Anyone ada tak rasa pedih² kat kulit bawah breast, atas perut, kat tengah ? Dia rasa pedih tak ada gatal. Ingatkan kalau makan banyak je pedih, tapi ni sentiasa pedih. Bukan pedih ulu hati tau sebab dia kat kulit ?. Kalau berpeluh pedih, kena baju pedih, ni letak bedak or lotion pun tak jalan. Normal ke?

3 Balas

Sy pun ada rasa pedih bawah breast belah kiri. Tp x de sebarang ruam atau kesan. Sekadar rasa pedih. Next appointment nnt baru terfikir nak tny nurse

Alahan@alergik kot disbbkan awak pregnant.org putih sllu alergik pelik time pregnant.try consult doc klu btl² x selesa

betul, sy sedang mengalaminya.. pada kulit kan, pedih sgtt mcm kena mnyk panas