Kulit perut atas sebelah kanan pedih

Hi mommies, saya week 30. Ada sesiapa Same situation dgn saya x? I rasa pedih kat kulit luar perut bahagian atas kanan. Doktor cakap sbb kepala baby kat atas sbb tu rasa x selesa. Ada sesiapa feel mcm ni ke?

2 Balas

Sy pula bahagian bawah sebelah kanan. Pedih2. Kepala baby mmg kat kawasan yg sakit tu. 34w

5y ago

Owh thank you sis, i tgh tunggu baby head turun bawah. Mmg x selesa rasa pedih ni. Kena kain baju kat perut put rasa pedih