KULIT RASA PEDIH

Ada tak kat sini yang rasa kulit dia pedih kat area bawah breast, bahagian atas perut. Bukan pedih ulu hati tau ? . Tapi kulit yang pedih. Dah sapu lotion, bedak pun still pedih. Kadang tak buat apa ttiba rasa pedih macam kena gigit semut. Memang pedih. Kulit takde merah ke apa ruam pun tak ada. Tapi dia pedih ?.

14 Balas

Sama sis..sy bru semalam kena..sy cek xde ape pelik jugak..rupanya ade jugak org lain kene..sy sampai keliru pedih ulu hati kt dlm ke pedih kat kulit..hrini xde la pulak...sy rase jdi mcm tu sbb berpeluh dgn jnis kain baju dlm yg kita pakai jadi mcm tu..harini sybx berpeluh dgn dh tukar bju dlm lain ok pulak..

Saya rasa pedih dan gatal bahagian bawah breast. Lpstu bawah perut tu pun pedih2.. sy rasa tak garu pn, tp keluar jgk selulit dan mcm ada kesan kesan hitam.. Mngkin sbb anak first kot ?

4y ago

Hahaha. Ya ya sama. tp lama lama rasa mcm gatal pula.. tp tkde pn garu.

Saya pun sama. Belah kanan atas bwh breast. Allah pedihnya nk baring ngiring kiri kanan xselesa. Men cucuk mcm melecet tapi xde pun apa2. Rasa x selesa sgt😅

Sama la sis.rasa mcm dihiris pedihnya...sy ingt sy sorsng je kene..rupanya ada ramai lg.hehe x de la risau lg..kadang sy smpi usap2 kt bwah breast tu sbb pedih...

Lenguh tulang dlm tu sbb baby tolak.. kalau istilah sains, diaphragm.. dia btul2 dkt line bwh breast.. bila baby dh masuk laluan nnti bru tk sakit sbb baby dh turun bawah..

4y ago

*tekan2

Sy ada rasa jgk.. Tp sy punca dy pakai bra ketat sgt.. Breast nk mmbesar so kne guna bra extension bru ok.. Skrg da xsakit dah..

4y ago

Yekee. Mungkin kot. Tp kdg kat ruma tak pakai bra sebab rasa sesak. Even tak pakai pun still pedih 😭

sama la sis.....pedih bhgian ats perut....nk buat mcm mana ya...tak selesa...pedihh mcm luka....kdg rasa pedih pns

sme..kdng rse pedih kdng rse mcm kebas pon ade tpi hnye bhgian ats perot belh tgh..tpi rse bukn pedih ulu hati..

Melecet tu... sbb sblm breast size biase... bile dh double size.. die bergesel ngn kulit bwh breast tu..

4y ago

Yekee. Huhuhu Sebab sebelah kanan je. 🤭 Tapi kulit kat area breast tu takde rasa sakit pula.

saya pon baru rasa cmtu...rasa pedih kat kulit mcm myucuk...nnti jumpa doc nk kena bgtau...isau plak..

4y ago

oh yeke...tu la rasa cm tajam2....nnti sy try letak lotion..