hb low 10.1

Hi mommies... Saya skrg mengandung anak pertama. Week 19. Hb saya rendah 10.1. Sblm ni saya makan obimin. Tapi tak sesuai. Sakit perut memulas mulas. Skrg doc tukar kepada zincofer. Tapi kesan dia lebih teruk. Sakit perut lebih teruk daripada ambil obimin. Any suggestions? Sbb every two weeks i kene ke klinikk?

2 Balas

Mkn ubt dgn air frsh oren . Stgh org nurse ckp akan naik hb kalau minum dgn air frsh irn ty

next ke klinik gtau nurse