Tukar ubat

Nak tnye ade tak kt sini yg tukar ubat dari zincofer ke obimin ? Ahad lepas ade dpt ubat zincofer dan makan elok je tiba2 pagi td lepas makan terus sakit perut memulas cirit2 dan muntah sampai dh takde isi keluar . Pergi klinik doktor tukar kepada obimin . Adakah kesan obimin sama mcm zincofer ? Jadi fobia bila muntah cirit birit teruk pagi td

1 Balas

sy masa mula2 dulu.. x boleh mkn zincofer.. prgi jumpa dkter balik then dkter tukar obimin..