diebatis n low hb

Saya ni week 23... Hb i 10.1 je tak naik... Zincofer 2 biji Makan pun tak naik... Apa nak Makan boleh jadi hb tinggi... N lagi kencing manis... Sehari 2 kena cucuk... Tengah hari dgn malam baru nak start...

2 Balas

Kalau nk cuba cara sy pun boleh jgk... Sy pun mkn 2biji zincofer dgn sunkuik masam tanpa gula tp terus makan sebijik buah naga merah... Setiap pagi lepas bangun tido... Dlm seminggu hb sy naik mendadak.. alhamdulillah Try lah.. naga merah mujarab utk anemia.. hehe

4y ago

Assalamualaikum..kalau lps mkn zinconfer trus makan buah naga.. Boleh ye? Sy hb mkin low.. 😩

Mkn ubat tu dgn sunquick kosong , mkn ubat dgn betul, elak mkn apa2 selepas mkn ubat, elak minum yg berkafein, mkn bnda2 yg blh naik hb mcm hati ayam, bayam , kerang