Baju BABY OFFER

Hi mommies.?‍♀️ Saya saja nak share,hari ni saya seconds-time beli baju baby, ada promotion RM9 Je(normal price rm19/15). Di FOS (di mall). Spa2 yg nk jimat mcam sya. Try la usha bju baby kat sna. Comey2??ni pun da dekat 10+baju beli, tapi berlainan saiz, saiz dia ikut brpa bulan baby. Ada bnyk saiz. Sya rasa kualiti dia bagus, jadi share pda korang. Hrga berbaloi2.??

Baju BABY OFFER
15 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Promo ni ke korang tgk?? 5~rm19?. 😅Saya tengok kain dri gmbar serius tak sama dgn yg sya beli ni. 🤨Serius tak sama. Klau baju kt shopping mall dia tak berani jual baju mcm bundle' walau diimport dari China. Sya pun kja di shopping mall. Brang memang kebanyakn dari China, tapi kualiti tak sama. Kain yg ni sya beli nmpk lebih soft, untuk keselesaan baby juga. Sya bukn nk promote brand ni. Just sharing. 😊Sya bukan jual baju pun. Sya kja shoes sellers.😅

Baca lagi
Post reply image

Ada tgk jgk..kualiti mcm sama je yg penah beli kt shopee..kbykn baju2 ni mmg dr china cuma tukar brand sndri je..klu kt kt shopee mau dpt 5 pasang rm30 ke lg murah..

3y ago

Sy pun ada jgk beli kt dpn2 n kt shopee jgk. Cari tgk yg org komen bkualiti kain elok tu InsyaAllah ok..sy suka beli dpn2 jgk cuma time pkp ari tu la trpaksa la standby beli online..

VIP Member

baju2 dekat FOS atau Padini sy pun mmg suka.. slalu beli kedat sana 😊💜

Smlm beli kat padini,dpt rm 13 sehelai.harga asal rm 19😀

Dkt shopee romper lagi murah..5psg rm19

Cantik2 ..comei2...harga pon best😍

3y ago

Tu la Comey2, hihi🤭

Mcm ni baju dia. Nice kan? 😍💕

Post reply image
3y ago

Comeinyaaa nnt boleh pegii😍

Romper ke sis.... Kt mana ni sis

3y ago

Oh.. Sya tak thu pun nma bju ni. 😅😂Beli je..tk thu pnggil apa🤣

good info sis 😁

Beli di mana ya

3y ago

Di FOS(shopping mall) sya di ekocherasmall, KL.