buntu nak beli saiz baju baby

kalau baby nak beli baju saiz apa dan berapa helai je atau lebihkan saiz besar ? #firstmom #bantusharing

3 Balas

beli je size 0 to 3. newborn tuu kalau bdk nye keluar pon dh 3kg mmg pakai sebulan jela. mcm ank sye masa 3m kne beli bju 6m. beli bju 3m mcm sarung nangka 🤣🤣 kesian pulak tgok diee pakai ketat2 tu. dh la musim panas. bio ler besau2 sikit mudah angin masuk. now 4m die byk pkai bju size 83/99/6 to 9m/ 9 to 12m. tgok cutting baju.

better lebihkan saiz besar la, kalau nak beli NB dlm 3-4helai sbb baby cepat besar n takut baby lahir pun besar sama .

beli baju newborn dlm 5helai-8helai pstu beli size 3month keatas la byk sikit