Tips beli baju baby

Boleh tak share tips nak beli baju baby? Ada kata tak perlu beli newborn sebab baby cepat besar. Jadi nak beli saiz macam mana ye? Huhu. Boleh suggest 🙏🏻 #FirstBaby

1 Balas

kalau tak beli baju size newborn takkan nak bagi pakai baju besar2 mcm tak best pula hehe. beli je size newborn tp jangan banyak2, beli dalam 3 4 pasang cukup. pastu yg selebihnya ikut pd awak maybe nak beli baju size besar sikit .

4y ago

boleh, kadang2 kita beli yg fit newborn tu bila baby keluar besar tak muat pula kan. hehe 0-3m tu okay dah. mcm baby saya lahir baju fit newborn tu pakai seminggu je . hhehe