Baju baby

Hi mommy..nak mintak pendapat sikit boleh..kalau beli baju baby mommy prefer beli saiz newborn atau beli 3-6 month punya saiz..tq mommy 💕

2 Balas

baju 0 - 3M sy beli dlm 2 3 helai je. selebihnye 6-12M. kalo jumpsuit beli ikut saiz bby sbb sy beli 12M besar pulak.sy memg beli besar baju bby sy sbb sy gdm bkemgkinan bby sy besar. 26W doc anggran berat baby dah 1.1kg.

2y ago

tq sis atas perkongsian..Sy dah bersalin .. baby dah 2bulan.. alhamdulillah 🤲

Kami beli 0-3month. Tak beli banyak sbb tak tahu anak keluar nanti besar mana, kan.

2y ago

tq mommy 💕