Sakit pinggang

Mommies, saya dh pregnant almost 5 bulan but this recently, saya sakit pinggang area situ, lebih2 lagi lepas bangun tidur. Kadang nak bangun pun x leh, nk diri lama lagi la .. is that normal or Saya ptt jumpa doktor. Harini sakit mcm nk kne period pain tp xde bleeding apa2. Saya hilang selera makan, nak makan pun rasa mcm nk muntah blk 😔

Sakit pinggang
1 Balas

klu sy dulu mmg ada sakit bhgian tu masa pregnant..tp sy rasa kalau tak tahan bgs awk jmpa doktor bgthu mslh awk..mna tau nnti doktor ada tips ker utk kurangkn rasa sakit atau kesan sesuatu kh..