keluar air putih jernih sampai basah seluar dalam (pregnant 30 weeks)

pliss nk tnye..hrni jumpa husb n ade la bersama..then lps 1 jam bersama..i sakit pinggang mcm nk patah n perut mengeras yang xnk stop..then tibe2 keluar air putih xde bau..smp basah seluar dalam..n sakit xnk hilang..private part pon sakit berdenyut..pinggang sakit mcm period pain..tp lg sakit..tu knp ye? risau..ade yg tau x?

2 Balas

Better pergi hospital check sis kalau berterusan. Sy tak pasti tapi risau kalau y keluar tu air ketuban. Lagipun bersama mmg boleh buat contraction. Jgn tahan atau biar lama² ya mummy.

4w ago

Apa² boleh share jgk ya mummy moga dipermudahkan 🥰

sis dah le hospital ke.