Sakit pinggang

Nak tanya usia kndungan dh 34 minggu ni ade x yg sama mcm sy bila tdo atas katil nk bangun tu terus rasa cm pinggang sakit mcm kena tarik urat? Saya nk bangun prgi kencing punya la azab nak cuba untuk bangun tu. Kena pusing kiri kana lps tu mngengsot kn bdn dlu bru blh bgn.

2 Balas

hi. normal macam tu. saya baru je bersalin. lega betul dah habis fasa tu huhu. memang dah 3rd trimester tu, segala jenis sakit ada. nak pusing kiri kanan sakit, ngiring kiri kanan sakit, duduk sakit, sandar sakit, telentang sakit. serba serbi tak kena. dah keluar je baby, terus hilang segala benda tu

sama..sya pun rasa yg sama sejak masuk 34 minggu..