Sakit Pinggang Trimester 1

Normal ke trimester 1 tiap mlm sakit pinggang,Bila bangun duduk baru beransur hilang sakit tu...Kadang xtahan betul dia punya sakit rasa mcm nak patah pinggang..Masa pregnant yg first xsakit mcm ni #SeriusTanya #bantujawab

3 Balas

normal rasanya..Cuba beli bantal bentuk U Tu..tido dgn bantal Tu mengiring Kanan or Kiri..depan blkg Ada support..in Shaa Allah kurang sakit..avoid baring terlentang..xelok utk baby..

Sama macam saya , rasa macam nak tercabut pinggang pun ada

normal..