14 minggu 3 hari- sakit pinggang dan bawah perut

Hi mommies. Normal ke waktu 14 minggu ni rasa sakit pinggang, pinggul dan bawah perut. Kadang rasa mcm nk period tu. Tp takde keluar cecair or darah pun...

1 Balas

Normal sis, rahim sis nak berkembang sbb tu rasa skit mcm cramp2 gitu. Baby pon semakin besar semakin rahim kita kembang tu sakit sikit kat situ. As long takde kluar darah tu normal, if ada keluar spotting darah cmpur lendir tu tak normal segera pegi jumpa doktor okay.