Perut Kecik

Hi mommies. Sapa ada pengalaman kena pi hospital jmpa pakar sebab ukuran tinggi rahim xsama dengan berapa minggu kandungan. Contoh last checkup saya, time tu 34w, tapi nurse n doc ukur perut, tinggi rahim cuma 32cm.then lagi 2 minggu kena refer pakar. Doc cakap risau air ketuban kurang. ?Doakan baby saya okay ye mommies2 semua.

2 Balas

Sy sekarang 36w, rahim 34cm.air ketuban tinggal 9..baby agak kecik, mgu depan scan kat dgn pakar kat hospital.detect dr 34w kandungan tak brp ikut growth.nak mkn bnyk² tak boleh, 33w sangkut gdm tinggi pula.hehe.

5y ago

Sama la sis. Sy pn kena pg hospital jm0a pakar nnt. Hope takde ape la.. Risauuuu

saya xde pgalaman ni tapi sya doakn awk dan baby okay dan slmat .in syaa Allah 😊