Perut dan ukur lilit kepala bayi dlm kandungan kecil

Hai mommies.. harini sy checkup di kkia (29week) last 2 week ada scan jugak, doc mcm syak ada problem kepala kecil dr usia .. and td doc scan lg then ckp perut n saiz kepala kecil dr usia kandungan.. risau pulak sy. then doc bg surat utk refer pakar O&G di hospital huhu.. lg 2 minggu baru jumpa pakar .. ada x mommies2 kt sini pernah lalui pengalaman ni? #firstbaby

2 Balas

tiada pengalamam... minum susu ya! 2/3 kali sehari.. makan makanan bernutrien seimbang.

Sis sy pon ada masalah sama. Boleh tahu update baby puan?