confuse

Hi mommies nk tanye sikit... Sy masa mengandung anak perempuan sy, sy mengalami alahan teruk muntah pagi smpi mlm X suka mkn masin langsung like kacang salted X selere mkn, kalo mkn nasi pon kuantiti sikit jer, cerewet Waktu tgh mlm Rasa x lapar langsung Rajin sgt buat kerja umah Makan ketam x blh, ayam x blh, kambing x blh .. Sensitif sgt,cepat nangis, penyabar Skrg mengandung ank kedua, Xde alahan, just sensitif dgn bau masak jer Kuat marah, cepat terasa,mudah nangis Makan banyak smpi berat dh naik Tgh mlm lapar sgt Kambing, seafood semua suka mkn Suka mkn pedas Masin n masam mmg favorite Pemalas, asyik nk tido jer Soalan sy, simptom utk dua2ni mmg beza sgt tapi sy, scan ank kedua ni pon pempuan.. Walaupon simptom berbeza pon jantina yg same ker.. Sape cam sy kat sini ?tlg share lovely mommies

1 Balas

Simptom2 ni kdg2 je mngena dgn jantina kandungan....kdg2 kelautttttt jgk...senangnya g je scan....pastu ape2 simptom ni lyn n enjoy je spnjg pregnant...jgn bykkan sgt nk berpikir

2y ago

betol tu..hehe..