X selera mkn

Asslmkm mummy2 semua.. Skrg tgh pregnnt 10m2hari.normal kh klau mkn cuma dpt mkn sdikit jer..cpat jer kenyang.. Pdhal mmg lapar sgt.. Rasa loya apa ker memang x der..

2 Balas

normal jak mcm saya tp nurse saran kn mkn sikit² tp kerap spaya brat x turun bila klinik mcm sya turun berat masa klinik sbb xda slera nak makan.

Normal. Maybe baby girl mcm sy. Hihi. Ruang perut dh sempit sbb ada baby so cepat kenyang & lapar. Tapi pregnant mmg kena mkn sikit2 tapi kerap.