lapar tgh mlm..

hi mommy sume.. saya pregnnt 21 minggu..ank kedua.. saya kncg mns dn cucuk insulin 4x sehari.. mslh sy wlaupon sy jga mkn tp bila time tgh mlm perut sy pye lapar yg amat mmg x blh bwk bincg.. mmg stndby roti dn bskut buat alas perut tp rs x ckup nk mkn byk pk diri tu kncg mns plk.. so ada apa2 cdgn x mcm perlu mkn ape atau apa2la utk mngatasi klpran tgh mlm nih.. tq sume ?

1 Balas

cuba minum susu sebelum tidur. klu sy biasa susu fresh +kurma.. kurang rasa lapar waktu mlm