makanan masin

Haii ibu2 semua.. ada x ibu2 yg suka makan masin2 masa ngndung?? Sy mmg suka sgt mkn.. klo mkn nsi msti nk ada ikn masin.. smpai buat ratah2 smbil tgk tv... asam msin2 pun suka.. plik skit ngidam kli nie..

2 Balas

Sy mengidam juga mkn asam dan masin.. Tapi sebab mengandung sy mkn sikit sj utk jaga kesihatan. Sy paksa mkn sayur n buah bnyak utk bg zat pd baby..

5y ago

Iye2.. lps nie kne lbhkn mkanan yg berzat

Kena jaga2 sis.. Takut kena darah tinggi.. N garam boleh buat kita jadi dehydrated..

5y ago

Hehe.. Xboleh layan selera sgt sis.. Bila ngandung ni perjalanan sistem badan kita berubah.. Mmg senang kena mcm2.. 😫