Pegang Baby Bump

Hi mommies.. Nk tanya.. Sapa ade pengalaman org lain suke pegang baby bump kite pastu tekan2 crik baby.. Org lain tu excpt suami kite sndri..

1 Balas

Setiap bulan ada je org lain pegang baby bump saya selain suami. Kadang2 tekan2 perut sampai ngilu sdikit sebab nak dgr heartbeat baby dan tgk keadaan baby dlm perut. Doc yg scan perut dan nurse buat setiap bulan bila pegi checkup dkt kkia. Tapi selain dr nurse,doc dan suami,saya tak suka org sentuh2 perut saya. Kawan2 pegang ok,cuma setakat sentuh je. Kalau org nak teka jantina baby dlm kandungan,saya just tarik baju ke belakang,bagi dorg tengok. Sis kalau blh tlg jgn biar org lain yg tak ada keperluan pegang2 baby bump sis ye. Seram baca kat fb baby dlm kandungan hilang gara2 biar perut d pegang sembarangan.

4y ago

Tu la tu... Siap tekan2 tu yg x tahan tu.. Nk rasa baby gerak la. Smpaii ngiluuuu perut dibuat nye.. Thanks awkk..