Orang suka pegang perut baby bump

Hi mommy semua, suka ke kalau orang pegang pegang baby bump kita? Saya tak selesa la and tak suka pun orang main pegang perut saya, mcm mana eh nk ckp jangan la pegang sesuka hati. Dgn musim covid macam ni kena la jaga sikit kan. Stress saya orang mcm ni#pleasehelp

2 Balas

Hai. Saya pun tak suka. Kena beringat kadang orang pegang perut ni boleh memberi kesan pada baby. Sebab tak tahu kan kalau ada yang amal ilmu yang tak sepatutnya atau ada niat lain. Apa pun bagitahu baik² cakap sis tak selesa pegang perut. Ya mungkin ada yang teringin nak anak tapi sebaiknya kalau bagi saya elakkan.

klu asyik muka yg sama je yg pegang2 sis elak la dari duduk dekat dgn dia..buat2 busy ke..