Baby bump plus size

Hi mommies ada tak yg plus size pregnant 15w+ dah ada baby bump ke? Saya confused baby bump ke makin gemok. Org bodyshame makin gemok.

1 Balas

Saya mcm awk jgk.. tak nmpak lg.. Saya 108kg.. sbb perut uncit skit hihi ni bru 14w masih x nmpak lg sbb lemak tebal kot.. Masa 1st baby dlu waktu 5bln masih boleh sorok bwh tudung.. 6 bln bru jelas perut semakin ke depan.. Dan ada jugak igt saya makin sihat makin besar sbb org chubby ni nk nmpak dia mcm org preggy susah skit.. Waktu 7-9bln bru nmpak mcm preggy itu pun waktu berdiri. Waktu duduk org akan nmpak kita mcm lemak berlebihan..