baby bump atau buncit?

Salam mommies, mcm mane kite nk tahu perut kite baby bump atau buncit sbb mkn bnyk? ? Sy pregnant 16 weeks, kwn ofis slalu pegang perut ckp baby bump, kdg segan pn ada, sbb baby kat bawah pusat kan (rahim). Klau kt atas tu perut kan? Sbb kdg2 sy cuba kempiskan perut, ternyata yg atas tu lemak makanan sahaje sbb sy boleh kempiskan perut. Btul ke fakta sy ni?

4 Balas

haha saya pun mmg sebelum mgandung dah buncit, masa awal mgandung dah nampak dah perut lagi2 lepas makan, pagi elok je. kalau suami usap pun saya bgtau, usap baby kat bawah tau, atas ni awak usap lemak 😂. masuk 5 bulan baru confident buncit ada baby haha

Macam sy bila baring memang boleh pegang lemak tebal perut ni. Bila berdiri keras je. Perut memang jenis berlapis sejak azali 🤣

Baby bump tu, masa baring, bawa cermin ke sisi, y timbul bawah pusat tu la baby bump 😆 atas dri pusat tu lemak comel heheheh

😂😂😂sama kes mcm sy juga