Lendir choc lepas check laluan.

Hi mommies, nak tnye. Haritu sy ade kene refer hospital sbb perut asyik mngeras + bila scan baby mcm kecik, then kt hospital kene seluk 3 kali normal la kan bleeding? Time balik rumah (doc suruh balik dlu sbb still xde bukaan) sy ade rasa perut mengeras setiap 2-3mnit (dlm 30saat plus and time tu xde bleeding means bleeding stop). Tp sy x pergi hospital pun sbb doc ade pesan, if bleeding makin bnyk + sakit perut sgt or pecah ketuban bru dtg balik. Agak2 ade effect x sbb smpai harini sy x ke hospital semula. Lendir kaler choc start kluar after perut mengeras tu redha (pagi keesokan harinye) then baru stop pg tadi. Apa patut sy buat yea.

1 Balas

Ada sakit pinggang sekali tak?

3y ago

Yela konfius kan. Fez time mom to be. Dh doc kata masatu jgn dtg kalau xde tande. Itu yg x prgi. Hm