Tanda bersalin

Salam, nak tanya, sy ada bleeding lepas cek bukaan. Masa cek bukaan, mmg jalan x bukak lagi. Just lepas tu bleeding. Pastu bleeding stop, keluar lendir coklat. And skrg lendir pun dh kurang. Sakit contraction masih x ada. Normal ke ye? Bila blh ke hospital? Masa check up, doc just ckp tu tanda bersalin, just aware dgn contraction/pecah ketuban/darah makin byk. Ada yg berpengalaman x??#firstbaby #ingintahu

2 Balas

Bila check bukaan mmg akan ada bleeding. Tapi kalau dah stop, just tggu je la tanda2 lain 😁

dah nak bersalin tu..get ready sis ..hehe caiyokk