Pengalaman

Hi mommies, nak tanya pengalaman bersalin. Ada ke yang sampai kena jahit ? Masa dia jahit nurse bagi any sleeping pills or ubat pelali tak ? I dah start nervous when kawan cerita dia punya pengalaman kena jahit tu sakit sangat sangat, lagi sakit dari melahirkan katanya ?

61 Balas

Sy anak pertama thn 2008. Induce dan digunting laluan. Xde spray bius pun masa tu. Jahit hidup². Kene plak doc pelatih yg bljr menjahit. Dijahitnya tinggi plak lebih². Kene sound bidan, blh plak dia minta maaf buka balik yg tinggi tu. Rasa kaki ringan je nak nendang jer. Sabor je lah. Kemain mintk maaf. Anak ke2 dan ke3 alhamdulillah normal dan jahit sikit, dh ada spray bagi bius sikit. Ttp rasa gak bila part benang ditarik. Sakit oo. 😅. Yg ke3 tu lagi sikit dan cepat sbb bidan yg buat. Tp sy setuju, sakit dijahit ni lbh sakit dr kluarkan anak. Sy mmg fobia part jahit menjahit ni. Seram doww.. 😂