sape ade pengalaman kena jahit 2kali . sebab ape ?

Saye kena jahit 2kali sebab masa jahit pertama doctor terjahit bahagian anus tmpt berak dalam tu ??? doctor tu dengan yakinya ckp jahitan dia cantik wlupun nurse ckp mcm salah jahit je .smpai 5nurse gnti2 seluk sb nk chek smua ckp mcm salah jahit then sorang nurse tu suggest kita panggl doctor pakar chek. Doc pakar dtg je ckp salah jahit nii .then doc pakar ckp dgn saya and minta maaf tepksa buka balik jahitan then dia yg akan jahitkan . Tuhan je tahu sakitnya kena buka jahitan tu pastu sakit kena jahit balik .

15 Balas

first time mom bersalin semalam 15/2/23, masa bersalin ingat kan dah sakit rupanya kena jahit lagi parah. kena pula dapat doc yg moody terlebih oncall, bunyi benang kena tarik tu sampai ke jam ni masih teringat2 . nak2 ubat bius macam tak jalan jee 😢

1y ago

anak pertama saya skrang dah nak msuk 4tahun pun .saya masih ingat sakitnya kena jahit 2kali 🥲

Mee too kena jahit dua.kali, semua gara2 nurse tu tak jahit betul dan ada pendarahn turun😭..allah je tahu sakit mcm na walaupun bius mcm tak bius,dah la nak jahit balik tu kena seluk pon sakit jugak sekali tgok jarum mcm mata kail ikan

5y ago

Saya mmg redho je time tu .. Suami yg bsing2 nk jmpa doctor tu tp saya xpelah dugaan .. Biarkan ajelah yg pnting saya selamat bersalin 😉 skrang je bila fkir balik geram pulk 😂

aduila ngerinya.. mcmana doc pun leh slh jahit, sdangkn pas jahit pn kena seluk sakit, inikan pula kena jahit 2 kali.. hospital ada ke bg bius pas banak rasanya mcm dijahit hidup2, bole bygkn sakitnya cam ne

5y ago

Tu lahh cite kt nurse yg monitor sye mlm tu sb saya lpas brsalin demam. Dia ckp mgkn doctor praktikal..

Saya.. Sbb doc jahit xsma.. Nurse trpksa buka dan jahit smula.. Skitnya hnya tuhan yg tau.. Rsa mcm serik nk beranak dh.. Huhu..

Ya Allah.. Sakit tu.. Tp ada kwn brsalin kt swasta dia kata kalo time jahit tu dia kna bius so x rsa apa.. Tp biasa la kompom mahal kn..

5y ago

Tu la pahala namanya kn..Allah nk hapus dosa.. Lain org lain pngalamn brsalin.. 😀

klau kt perot pon dua kali sy kne jahit pon sakit bukk jahitan tu . apth kt kemaluan . eee ngeri . da la esk da msok wad ni . 😂😂

5y ago

ahaha nk buat mcm mne . da brlaku . yg pentg selamat . 🤣

saya kena jahit 3 kali sis..mcm sis ckp , Tuhan je tau rase sakit tu mcm mana..brpa lama luka jahitan sis nak sembuh ye??

5y ago

pertama kali tu doc salah jahit..jadi buka lagi..lepastu jahit la kali kedua..jahit kali kedua pula tak lengkap jadi jahit la kali ketiga..tiga kali jahit tiga org la doktor berlainan😭 tu yg risau dgn jahitan ni..lambat sembuh..mungkin sebab tu la..tiga kali jahit..dalam 10 jam tak keluar bilik bersalin sebab tu

Jahit dua kali sbb ganas sangat...terlupa dlm pantang p naik turun tangga 🤗

2y ago

Kena tahan wad ke

Alamak.. Ngeri nye rasa.. Tibe2 terasa balik bekas jahitan bile baca post ni..

5y ago

Haha . Kan rasa trauma nk brsalin balik 🤣

Yaaallah... Seramnnnnye dengar 😨😨