Gunting Dan Jahit

Mommy mommy yang dah ade pengalaman boleh share tak macam mane rase kene gunting and jahit. Sakit or takde rase or tak sedar pon kena jahit and gunting tuh. Huhuhu just curious ?

3 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Masa kena gunting memang tak rasa ape sebab kita tengah bertarung untuk keluarkan baby masa tu. Jahit pula, doc akan bius setempat. Tapi tetap sakit jugak πŸ˜… lagi sakit dari sakit contraction. Mcm saya, sejam lebih kena jahit. Sampai mintak kat doc untuk bius lagi. Lastly, terpaksa sedut gas ape ntah sebab takkan asyik nak tambah ubat bius je kan. Tapi tetap sakit jugak πŸ˜…

Baca lagi
3y ago

Ouh. Hehehe. Tq sharing mommy.

Guting tak rasa.. rasa redha jee sbb fikir nk keluarkan baby je hahaha.. jahit pun tak rasa sbb kene bius.. doa2 la dpt Dr yg jahit elok InsyaAllah jahitan luka tk pedih/sakit waktu pantang

Gunting x rse, sbb contraction lgi rse... Tp jahit lgi sakit dri contraction kot... Seriauu bile kne jahit.. Hehehe...

3y ago

Wahhh. Alhamdulillah. Tq mommy sharing