Prolog jundice

Hi mommies nak tanya la . Normal ke baby kuning berpanjangan? Harini da hari ke 19 baby kuning . Saya darah 0 ada yang ckp makan masa untuk pulih? Susu saya campur bf dgn lactogen . Sbb ada doc ckp susu ibu pn boleh jadi jgk sebab kuning berpanjangan sbb saya darah 0 . Tu saya campur dgn susu formula . Ada petua tak untuk turun kan kuning baby?

1 Balas

pn ...if darah O mmg normal baby kuning lama 1-2 bulan n akan tinggi bacaan dia ..sy suami isteri darah O anak bacaan kuning 318 🤗 alhamdullillah saya mandikan dgn air rebusan halba..kuning baby turun...susu badan bukan sbb baby kuning naik.tp pemakanan kt lepas bersalin kdg punca bacaan naik 🤗