baby kuning sebab susu ibu

kuning baby asik turun naik je, dah 28hari masih tak discharge kuning, doctor ada cakap campur sikit susu formula.. sekarang pening susu mana yang okay🥲 #firstmom

2 Balas

mana2 susu pon boleh je if kata nk mix tp kena try error la nak tengok rasi or tak. boleh beli pack kecik dulu. macam anak saya dulu saya ada try dugro pstu stop guna dutch baby boleh join grup wasap mommy & ttc kalo nak tanya ppe kat situ juga ok 😊 https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

try enfalac. awk breastfeeding ke? org ckp elakkan makan halia, lada dan jamu.

2y ago

haah df, itu la ramai kata macam tu, tapi saya kurangkan makan ada jugak makan sikit untuk badan buang angin