Kuning bayi

Hi mommies. Boleh share ka sikit macam mana mau kasi kurang kuning baby? Sebab kuning baby sy turun lpstu makin naik . Susu badan sy tak banyak, jadi kalau bagi susu formula, susu formula lactogen boleh kan?

2 Balas

Baby sya pun trun,then naik terus kuning. Sdh try byk cara utk kasi trun tpi sma jga. So, sya try bagi susu badan kerap dan susu formula selang2.harap kuning baby sya cpt trun,bsok pegi klinik lgi check

4y ago

Kalau mau kasi byk susu badan, ko masak rebus betik yg masi muda(yg bole buat sayur) + ayam. Compom byk susu badan ko👍

Kalau boleh tak perlu susu fm. Susu badan pun ok, awak kena kerapkan susu baby. demand and supply. Bukan susu awak Tak ada