Kulit kepala baby berkerak

Hi mommies.. Nak tanya ada tak baby mommies yg kulit kepala kering dan berkerak mcm baby sy ni? Ada tips tak macam mana nak hilangkan.. Btw baby sy 5 month dan rambut lebat sngt.. Tq 😊

Kulit kepala baby berkerak
22 Balas

letak minyak rambut baby. slow2 bersihkan sampai hilang.. makan masa sikit, tapi boleh hilang.. jangan garu pulak ye

3y ago

Sebelum ni sy ingt kelemumur.. Sy guna jari sy kuis bg keluar 😁.. Okay2 nanti sy cuba buat mcm ni 👍.. Tq