KULIT KEPALA ANAK KERING MCM BERKELIMUMUR

salam anak sy umur setahun. tgh sikat2 rambut anak tiba2 perasan kulit kepala dia mcm berkelimumur. berkerak mcm kulit kepala baby baru lahir. apa benda ya ni? sebelum ni takde pulak. baru2 ni je ada. kulat ke apa ya? ada solution tak nk hilangkn tu?

KULIT KEPALA ANAK KERING MCM BERKELIMUMUR
1 Balas

Cradle cap. Sekarang anak guna shampoo apa? Tukar kan ke mild formula brand macam Mustela, Cetaphil, Aveeno, Sebamed, QV. Lepas tu kalau ada pakaikan minyak rambut, elakkan.